CURSO DE CONSERVAS EN BASE ACEDA

Pechamos o mes de novembro co segundo curso de formación previsto. Este vai ser de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda: 





Podedes apuntarvos desde xa e ata unha semana antes de que comece os curso!


Esta formación está financiada na súa totalidade pola Deputación da Coruña e contamos tamén coa colaboración do Concello que nos cede gratuítamente a Aula da terra en Monte Balado.



Related Posts:

  • DEGUSTACIÓN DE HORTALIZAS ENCURTIDAS E MARINADASO vindeiro 11 de novembro nas cociñas de Monte Balado haberá un curso de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda e as e os cociñeiras/os convídannos á DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS EN BASE ÁCEDAAbe… Read More
  • DEGUSTACION DE PIZZAS Rematamos o ano cunha nova DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR, neste caso dun produto dos favoritos da xente nova, a pizza. E para comprobar a súa aceptación, nesta ocasión imos convidar aos mozos e mozas do Clube d… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZASPara o venres 16 de decembro temos preparada unha nova DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR: DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZASAberto a todo o mundo. Non fai falta inscribirse, repartirase ata onde c… Read More
  • CURSO DE PRATOS PREPARADOS CON HORTALIZASRemata o ano e para decembro temos preparado un novo curso de formación, esta vez de elaboración de pratos preparados a base de hortalizas en conservas transformadas en salsas, cremas, untables..., todos pratos adecuados para… Read More
  • CURSO DE CONSERVAS EN BASE ACEDAPechamos o mes de novembro co segundo curso de formación previsto. Este vai ser de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda: Podedes apuntarvos desde xa e ata unha semana antes de que comece os curso!Esta fo… Read More