DEGUSTACIÓN DE HORTALIZAS ENCURTIDAS E MARINADAS

O vindeiro 11 de novembro nas cociñas de Monte Balado haberá un curso de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda e as e os cociñeiras/os convídannos á 


DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS EN BASE ÁCEDA




Aberto a todo o mundo. Non fai falta inscribirse, repartirase ata onde chegue! e é de balde!

Vai ser o venres a partir das 9, hora de peche do mercado Daquí darredor, no Formigueiro, terceiro andar do centro comercial de Monte Balado


Esta actividade está financiada na súa totalidade pola Deputación da Coruña e contamos tamén coa colaboración do Concello de Brión que nos cede gratuitamente as instalacións.



Related Posts:

  • EN SETEMBRO: NORMATIVA HIXIENICO-SANITARIA E CALIDADE Para o mes de setembro imos ter dous cursos de formación a falta de un!: Podedes apuntarvos desde xa e ata unha semana antes de que comece cada un dos cursos!Esta formación está financiada na súa totalidade pola De… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS AO NATURAL E EN ACEITEE xa que hoxe temos á xente traballando nas cociñas, que menos que comprobar o ben que o fan continuando coa DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS AO NATURAL E EN ACEITEAberto a to… Read More
  • CURSO DE CONSERVAS AO NATURAL  Para o mes de novembro temos previsto facer outros dous cursos de formación. O primeiro xa o temos pechado e é de elaboración de conservas de hortalizas ao natural e en aceite: Podedes apuntarvos desde xa e ata un… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS AGRIDOCESImos comezar cunha nova actividade vinculada aos cursos de elaboración de conservas que estamos impartindo este ano en Monte Balado: DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR Empezamos o vindeiro venres 21 de outubro conDEG… Read More
  • PRODUCIÓN ARTESANAL: LEXISLACIONEmpezamos a formación do ano 2022 cun curso sobre a lexislación actual relativa á produción artesanal en Galicia.Esta formación está financiada na súa totalidade pola Deputación da Coruña e contamos tamén coa colaboración do … Read More