DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZAS

Para o venres 16 de decembro temos preparada unha nova DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR: 

DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZAS



Aberto a todo o mundo. Non fai falta inscribirse, repartirase ata onde chegue! e é de balde!

Vai ser o venres a partir das 9, hora de peche do mercado Daquí darredor, no Formigueiro, terceiro andar do centro comercial de Monte Balado


Esta actividade está financiada na súa totalidade pola Deputación da Coruña e contamos tamén coa colaboración do Concello de Brión que nos cede gratuitamente as instalacións.



Related Posts:

  • DEGUSTACIÓN DE HORTALIZAS ENCURTIDAS E MARINADASO vindeiro 11 de novembro nas cociñas de Monte Balado haberá un curso de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda e as e os cociñeiras/os convídannos á DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS EN BASE ÁCEDAAbe… Read More
  • CURSO DE CONSERVAS AO NATURAL  Para o mes de novembro temos previsto facer outros dous cursos de formación. O primeiro xa o temos pechado e é de elaboración de conservas de hortalizas ao natural e en aceite: Podedes apuntarvos desde xa e ata un… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS AO NATURAL E EN ACEITEE xa que hoxe temos á xente traballando nas cociñas, que menos que comprobar o ben que o fan continuando coa DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS AO NATURAL E EN ACEITEAberto a to… Read More
  • EN SETEMBRO: NORMATIVA HIXIENICO-SANITARIA E CALIDADE Para o mes de setembro imos ter dous cursos de formación a falta de un!: Podedes apuntarvos desde xa e ata unha semana antes de que comece cada un dos cursos!Esta formación está financiada na súa totalidade pola De… Read More
  • CURSO DE CONSERVAS EN BASE ACEDAPechamos o mes de novembro co segundo curso de formación previsto. Este vai ser de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda: Podedes apuntarvos desde xa e ata unha semana antes de que comece os curso!Esta fo… Read More