COGUMELOS EN CONSERVA

 


COGUMELOS EN CONSERVA


Cursos de formación para aprender a elaborar conservas con cogumelos cultivados e outros produtos do monte:

1. CONSERVAS AO NATURAL E EN ACEITE

Duración: 2.5 horas

Datas: 8 de novembro de 2024

2. CONSERVAS EN ENCURTIDOS E MARINADOS

Duración: 2.5 horas

Datas: 15 de novembro de 2024

3. PRATOS PREPARADOS CON COGUMELOS

Duración: 2,5 horas

Datas: 22 de novembro de 2024

Lugar dos cursos: Aula da Terra, Centro Comercial Monte Balado, 3º andar


Cota: gratuíto

Inscrición: ata unha semana antes do inicio de cada un dos cursos, mensaxe de whatsapp ao 667665705 ou correo a maisdetres.gal@gmail.com


Actividade financiada pola Deputación da Coruña
 





Related Posts:

  • CURSOS: LEXISLACION PARA A COMERCIALIZACIÓN LEXISLACIÓN PARA A COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOSCursos de formación en temas relacionados coa normativa vinculada á elaboración e posterior comercialización de produtos da horta os martes e xoves de 16.00 a 20.00 ho… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZASPara o venres 16 de decembro temos preparada unha nova DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR: DEGUSTACIÓN DE PRATOS PREPARADOS A BASE DE HORTALIZASAberto a todo o mundo. Non fai falta inscribirse, repartirase ata onde c… Read More
  • CURSO DE PRATOS PREPARADOS CON HORTALIZASRemata o ano e para decembro temos preparado un novo curso de formación, esta vez de elaboración de pratos preparados a base de hortalizas en conservas transformadas en salsas, cremas, untables..., todos pratos adecuados para… Read More
  • DEGUSTACION DE PIZZAS Rematamos o ano cunha nova DEGUSTACIÓN DE PRODUTOS DAQUI DARREDOR, neste caso dun produto dos favoritos da xente nova, a pizza. E para comprobar a súa aceptación, nesta ocasión imos convidar aos mozos e mozas do Clube d… Read More
  • DEGUSTACIÓN DE HORTALIZAS ENCURTIDAS E MARINADASO vindeiro 11 de novembro nas cociñas de Monte Balado haberá un curso de elaboración de conservas de hortalizas con base áceda e as e os cociñeiras/os convídannos á DEGUSTACIÓN DE CONSERVAS DE HORTALIZAS EN BASE ÁCEDAAbe… Read More